Skip to content

Terapistët tanë në Mitrovicë

Ekipi ynë

Terapistët tanë

Stafi i klinikës “Empatia” përbëhët nga një ekip profesionistësh të cilët janë të kualifikuar dhe të motivuar për të ju ofruar klientëve shërbime sa më cilësore dhe profesionale.

arbesa ahmeti-min

Arbesa Ahmeti

Psikologe

Arbesa Ahmeti ka vijuar studimet bazike në Departamentin e Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës, ndërsa tani është në përfundim të studimeve master në Kolegjin Heimerer….

Aktualisht Arbesa është terapiste e sjelljes dhe koordinatore në klinikën “Empatia” në Mitrovicë.

qendresa bekteshi-min

Qendresa Bekteshi

Psikologe

Qendresa Bekteshi ka përfunduar studimet Bachelor në kolegjin AAB në drejtimin e Psikologjisë…

ardiana berisha-min

Ardiana Berisha

Ergoterapeute

Ardiana Berisha ka përfunduar studimet Bachelor në shkencat shëndetësore terapeutike, profili i Ergoterapisë. Gjatë studimeve ka kryer punë praktike/vullnetare në shumë institucione dhe organizata shtetërore dhe private…

blerina syla

Blerina Syla

Psikologe

Blerina Syla ka përfunduar studimet Bachelor në fushën e Psikologjisë, e më pas edhe studimet Master për Psikologji Shkollore dhe Këshillim në Universitetin e Prishtinës…

Diellza Berani

Diellza Berani

Psikologe

Diellza Berani ka përfunduar studimet Bachelor të Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Po ashtu, ajo ka përfunduar studimet Master në Linguistikë….

ylber nimani

Ylber Nimani

Psikolog

Ylber Nimani ka përfunduar studimet Bachelor në Universitetin e Prishtinës, Departamenti i Psikologjisë. Ai po vazhdon studimet në nivelin Master në Psikologji….

semra salihu-min

Semra Salihu

Psikologe

Semra ka përfunduar studimet bachelor në drejtimin e Psikologjisë ndërsa tani është në përfundim të studimeve master në “Psikologji Shkollore dhe Këshillim” në Universitetin e Prishtinës…

elena dervishi-min

Elena Dervishi

Logopede

Elena Dervishi ka përfunduar studimet Bachelor në Shkencat Shëndetësore Terapeutike për Logopedi…

burbuqe shala

Burbuqe Mikullovci Shala

Psikologe

Burbuqe Mikullovci Shala ka përfunduar studimet Master në fushën e Psikologjisë në drejtimin Terapi dhe Këshillim Familjar….

bardha bushi

Bardha Bushi

Logopede

Bardha Bushi  ka përfunduar studimet Bachelor në Shkencat Shëndetësore Terapeutike për Logopedi….

gentrita uka

Gentrita Uka

Edukatore speciale

Gentrita Uka ka përfunduar studimet Bachelor në Universitetin e Mitrovicës, në Departamentin e Edukimit, ndërsa është në përfundim të studimeve Master në Universitetin e Prishtines…

brikena bunjaku

Brikena Bunjaku

Ergoterapeute

Brikena Bunjaku ka përfunduar studimet Bachelor në shkencat shëndetësore terapeutike, profili i Ergoterapisë- Kolegji Heimerer…

nora pllana

Nora Pllana

Logopede

Nora Pllana ka përfunduar studimet Bachelor në Shkenca Shëndetësore Terapeutike me specializim në Logopedi…..

Merrni një konsultë

telefononi: +383 49 132 415 -Prishtinë,
+383 45 132 415- Prizren ose +383 48 132 415- Mitrovicë

FAQ

Pyetje të Shpeshta

Psikoterapia është trajtimi i shëndetit mendor që realizohet përmes bashkëbisedës me një profesionist dhe ka për synim që të vetëdijësojë personin në lidhje me ndjenjat e tij, mënyrën e të menduarit dhe sjelljen gjithashtu ndihmon klinetin që të përmirësojë raportet interpersonale, intrapersonale, të zhvillojë shkathtësitë e zgjedhjes së problemeve dhe në këtë mënyrë të përmirësojë kualitetin e jetës.

Logopedi ka për qëllim të identifikojë, diagnostikojë dhe trajtojë të gjitha çrregullimët e gjuhës të folurit, komunikimit, zërit, gëlltitjes si dhe të shkrimit dhe leximit. Logopedi ofron mbështetje terapeutike përmes seancave individuale dhe grupore

Seanca parashihet të zgjat deri 45 minuta. Çmimi varet nga lloji dhe kohëzgjatja e shërbimit. Për të kuptuar për cmimin ju duhet të telefononi në 049132415.

Terminin në klinikën Empatia mund ta caktoni nëpërmjet numrit të telefonit 049132415 në Prishtinë ose 045132415 në Prizren.

Teodor Muzaka, Mati 1, Blloku C, Hyrja B, Nr. 04 (2,23 km) 10000 Prishtinë, Kosovë 

William Walker, Hyrja 3, Nr. 02, 20000 Prizren, Kosovë  

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins