Skip to content

Semra Salihu

Psikologe

Semra ka përfunduar studimet bachelor në drejtimin e Psikologjisë ndërsa tani është në përfundim të studimeve master në “Psikologji Shkollore dhe Këshillim” në Universitetin e Prishtinës.
Ajo ka marr pjesë në trajnime të ndryshme të fushës së shëndetit mendor, ndër to edhe në trajnimin për Terapinë ABA. Gjithashtu ajo ka qenë e angazhuar në projektin e praktikës në Klinikën Empatia për një periudhë 4 mujore ndërsa tutje për një periudhë afër 2 vjeçare ka punuar si terapiste e sjelljes për fëmijë në një institucion për ofrimin e shërbimeve psikologjike.
Në “Klinikën Empatia”, Semra është e angazhuar si terapiste e sjelljes

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins