Skip to content

Terapistët tanë në Prishtinë

Ekipi ynë

Terapistët tanë

Stafi i klinikës “Empatia” përbëhët nga një ekip profesionistësh të cilët janë të kualifikuar dhe të motivuar për të ju ofruar klientëve shërbime sa më cilësore dhe profesionale.

Dr. Fitim Uka

Psikolog klinik

Themelues dhe psikolog klinik në Klinikën “Empatia”. Fitim Uka është doktor shkence i psikologjisë në Universitetin e Freiburgut dhe postdoktorant i Universitetit të Illinois në Chicago të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

BSc. Fjolla Rexha

Logopede

Fjolla Rexha ka përfunduar studimet Becholor në shkenca Shëdetësore Terpaeutike me Specializim Logopedi. Në mënyrë që ti ofroj mbështetje ushtrimit të rolit të Logopedës ajo ka zgjedhur që për nivelin e studimeve master të vazhdojë psikologjinë organizative dhe sociale.

Albina Statovci

Logopede

Albina Statovci ka  përfunduar studimet Bachelor në Shkenca Shëndetësore Terapeutike, me specializim në Logopedi.

Albina është zv. udhëheqëse në klinikën “Empatia” dhe gjithashtu ofron shërbime të gjuhës dhe të folurit.

Vanesa Sopjani

Psikologe

Vanesa Sopjani ka përfunduar studimet bachelor në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, në Departamentin e Psikologjisë.

Aktualisht ajo është e angazhuar si udhëheqëse administrative dhe asistente e procesit të vlerësimit.

Ma. Adela Bajrami

Psikologe/ terapiste e sjelljes

Adela Bajrami ka përfunduar studimet Bachelor në vitin 2018 në fushën e Psikologjisë. Ndërsa studimet Master i ka përfunduar në vitin 2021 në Psikologji Shkollore dhe Këshillim në Universitetin e Prishtinës. 

IMG_5050

Ma. Lira Baliu

Terapiste e sjelljes

Lira Baliu ka përfunduar studimet Bachelor në fushën e psikologjisë në Universitetin e Prishtinës, si dhe studimet Master në drejtimin “Psikologji Organizative dhe Sociale” në kolegjin AAB në Prishtinë.

Në klinikën Empatia Lira ofron terapi të sjelljes, asiston në seancat vlerësuese me fëmijë dhe terapi këshillimi me adoleshentë .

59

Egzona Maxhuni

Psikologe klinike

Egzona Maxhuni ka përfunduar studimet në Psikologji në Kolegjin AAB. Ajo ka ndjekur trajnime të ndryshme, duke përfshirë trajnime për stimulimin e fëmijëve, për teste të intelegjencës, gjithashtu ka mbajt praktikë në Qendren “Labirint” dhe ka qenë pjesë e Konferencave Ndërkombëtare për Shëndetin e Fëmijëve

Drin Shehu

Logoped

Drin Shehu ka përfunduar studimet Bachelor në Shkenca Shëndetësore Terapeutike, me specializim në Logopedi. Ai është i licensuar edhe nga Ministria e Shëndetësisë për ofrimin e shërbimeve terapeutike për gjuhë dhe të folur.

58

Antigona Imeri

Psikologe klinike

Antigona Imeri ka përfunduar studimet Bachelor për Psikologji në Universitetin e Prishtinës. Tani, ajo ndjek studimet master në departamentin e Psikologjisë Shkollore dhe Këshillim. Antigona ka ndjekur trajnime të ndryshme, duke përfshirë trajnime për fëmijët dhe për stimulim të fëmijëve, gjithashtu ka ndjekur trajnime për përpilimin e raporteve profesionale

Besnik Peci

Psikolog

Besnik Peci ka përfunduar studimet Bazike në fushën e Psikologjisë dhe Sociologjisë dhe studimet Master në Universitetin e Prishtinës…

MSc. Arlinda Gashi

Neuropsikologe

Arlinda Gashi ka vijuar studimet bachelor në Departamentin e Psikologjisë, ndërsa ato master në fushën e neuropsikologjisë kognitive në Universitetin e Oldenburg-ut në Gjermani.

Arlinda në Klinikën Empatia përveç hulumtimit shkencor ajo është e angazhuar edhe si psikologe.

florenti

Florent Osmani

Psikolog klinik

Florent Osmani ka përfunduar studimet në nivelin bazike në fushën e Psikologjisë në universitetin e Prishtinës si dhe ato të nivelit Master poashtu në Universitetin e Prishtinës në drejtimin “Psikologji shkollore dhe këshillim”.
Përgjatë karrierës profesionale angazhimi i tij ka qenë i fokusuar në fusha të ndërlidhura me hulumtimin, psiko-terapinë , dhe këshillimin psikologjik.

66

Rineta Maliqi

Psikologe

Rineta Maliqi ka përfunduar studimet bachelor në Universitetin e Padovës në Psikologji Kognitve dhe Psikobiologji, ndërsa tani ndjek studimet master në Psikologji Klinike në Universitetin e New Yorkut në Tiranë. Gjatë periudhës së studimeve në Itali, Rineta ka pasur mundësinë të zhvillojë praktika të ndryshme në fushën e psikologjisë.

Aktualisht ajo është e pjesë e grupit hulumtues në Klinkën “Empatia”. 

IMG_0434

Erëza Vitija

Logopede

Erëza Vitija ka përfunduar studimet bazike në Shkenca Shëndetësore Terapeutike, me specializim në Logopedi.

Aktualisht Erëza ofron shërbime të gjuhës dhe të folurit në klinikën “Empatia”. 

unnamed

Ma. Syzana Baftiu

Psikologe

Syzana Baftiu është psikologe e licensuar e cila ka përfunduar studimet Bachelor në vitin 2016 në Kolegjin AAB në fushën e psikologjisë. Ndërsa studimet Master i ka përfunduar në vitin 2021 në fushën e Psikologjisë shkollore dhe këshillimit, në departamentin e Psikologjisë, Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’. 

Aktualisht Syzana ofron shërbime të terapisë së sjelljes në klinikën “Empatia”.

Merrni një konsultë

telefononi: +383 49 132 415 -Prishtinë,
+383 45 132 415- Prizren ose +383 48 132 415- Mitrovicë

FAQ

Pyetje të Shpeshta

Psikoterapia është trajtimi i shëndetit mendor që realizohet përmes bashkëbisedës me një profesionist dhe ka për synim që të vetëdijësojë personin në lidhje me ndjenjat e tij, mënyrën e të menduarit dhe sjelljen gjithashtu ndihmon klinetin që të përmirësojë raportet interpersonale, intrapersonale, të zhvillojë shkathtësitë e zgjedhjes së problemeve dhe në këtë mënyrë të përmirësojë kualitetin e jetës.

Logopedi ka për qëllim të identifikojë, diagnostikojë dhe trajtojë të gjitha çrregullimët e gjuhës të folurit, komunikimit, zërit, gëlltitjes si dhe të shkrimit dhe leximit. Logopedi ofron mbështetje terapeutike përmes seancave individuale dhe grupore

Seanca parashihet të zgjat deri 45 minuta. Çmimi varet nga lloji dhe kohëzgjatja e shërbimit. Për të kuptuar për cmimin ju duhet të telefononi në 049132415.

Terminin në klinikën Empatia mund ta caktoni nëpërmjet numrit të telefonit 049132415 në Prishtinë ose 045132415 në Prizren.

Teodor Muzaka, Mati 1, Blloku C, Hyrja B, Nr. 04 (2,23 km) 10000 Prishtinë, Kosovë 

William Walker, Hyrja 3, Nr. 02, 20000 Prizren, Kosovë  

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins