Skip to content
Slide 1

Klinika e shërbimeve
Psikologjike & Logopedike
"Empatia"

Klinika “Empatia” është institucion multidisciplinar i licencuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe i përbërë nga një ekip i ekspertëve të fushave të ndryshme të shëndetit, që ofrojnë shërbime të testimit, vlerësimit, psikoterapisë (individuale, familjare dhe grupore), këshillimit, psikoedukimit, terapisë së gjuhës dhe të folurit, si dhe intervenimeve në komunitet.

Slide 3
PlayPlay
Klinika "Empatia"

Misioni i klinikës është vendosja e standardeve të arta profesionale në intervenimin multidisciplinar. Fillimisht klinika ka filluar punën me një staf më të vogël mirëpo shumë shpejt familjes së Empatisë i’u bashkuan profesiontë dhe ekspertë të fushave të ndryshme shëndetësore.

Slide 3
Shërbimet tona
Testimi

është një proces formal që siguron informata të vlefshme përmes matjes e karakteristikave dhe aftësive, shkathtësive te një individ.

Psikoterapia

Trajtimi i shëndetit mendor që realizohet përmes bashkëbisedimit me një profesionist dhe ka për synim që të vetëdijësoj personin në lidhje me ndjenjat e tij, mënyrën e të menduarit dhe sjelljen...

Vlerësimi

Proces i grumbullimit dhe intergimit të të dhënave duke vlerësuar sjelljen, aftësitë, karakteristikat dhe nevojat e personit.

Rreth Nesh

Kush jemi ne?

Klinika “Empatia” është institucion shëndetësor i themeluar në vitin 2019 nga Dr. Fitim Uka. Misioni i klinikës është vendosja e standardeve të arta profesionale në intervenimin multidisciplinar. Fillimisht klinika ka filluar punën me një staf më të vogël mirëpo shumë shpejt familjes së Empatisë i’u bashkuan profesionistë dhe ekspertë të fushave të ndryshme shëndetësore.

EMPATIA (7)-min

Ekipi ynë

Terapistët tanë

Stafi i klinikës “Empatia” përbëhët nga një ekip profesionistësh të cilët janë të kualifikuar dhe të motivuar për të ju ofruar klientëve shërbime sa më cilësore dhe profesionale.

Dr. Fitim Uka

Psikolog klinik

Themelues dhe psikolog klinik në Klinikën “Empatia”. Fitim Uka është doktor shkence i psikologjisë në Universitetin e Freiburgut dhe postdoktorant i Universitetit të Illinois në Chicago të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

BSc. Fjolla Rexha

Logopede

Fjolla Rexha ka përfunduar studimet Bachelor në shkenca Shëdetësore Terpeutike me Specializim Logopedi. Në mënyrë që ti ofroj mbështetje ushtrimit të rolit të Logopedës ajo ka zgjedhur që për nivelin e studimeve master të vazhdojë psikologjinë organizative dhe sociale.

PHD. cand. Arlinda Gashi

Neuropsikologe

Arlinda Gashi ka vijuar studimet
bachelor në Departamentin e Psikologjisë, ndërsa ato master në fushën e neuropsikologjisë kognitive në Universitetin e Oldenburg-ut në Gjermani. Tani është duke vijuar studimet e doktoratës në fushën e neuropsikologjisë klinike në Universitetin e Salzburgut.

 

Partnerët tanë

Partnerët tanë

Me qëllim që të ofrojmë shërbime kualitative, klinika “Empatia” bashkëpunon me institucione të ndryshme edukative dhe shëndetësore brenda dhe jashtë shtetit.

Kontakt

Prishtinë

E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00

Mitrovicë

E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00

Klinika Empatia

Komente

5/5
Përvoja ime ka qenë ndriçuse në aspektin emocional dhe mental. Kjo për arsye të shkathtësisë së terapistit për të rezonuar me mendimet dhe ndjenjat e mija.
J. D
Prishtine

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins