Skip to content

Besnik Peci

Psikolog

Besnik Peci ka përfunduar studimet Bazike në fushën e Psikologjisë dhe Sociologjisë dhe studimet Master në Universitetin e Prishtinës. Ai është botues i revistës së parë për të rinj “Zëri Rinor” dhe ka qenë redaktor në revistën e parë psikologjike në Kosovë “Psika”. Ai ka punuar si edukator, pastaj si Psikolog dhe aktualisht si udhëheqës i kujdesit alternativ në SOS Fshatrat të Fëmijëve të Kosovës. Tash e shtatë vite ai ligjëron lëndë nga Psikologjia dhe Sociologjia në Kolegje Universitare Private si bashkëpunëtor i jashtëm. Gjithashtu ai ka punuar si ekspert i këshillimit me fëmijë dhe adoleshentë. Ai është përfshirë në një numër relativisht të madh të hulumtimeve sociale, kryesisht me karakter edukativ, sensibilizues dhe këshillues. Në Klinikën “Empatia” Besniku ofron këshillim dhe vlerësim psikologjik, psikoterapi individuale dhe grupore.

 

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins