Skip to content

Qendresa Bekteshi

Psikologe

Qendresa Bekteshi ka përfunduar studimet Bachelor në kolegjin AAB në drejtimin e Psikologjisë.
Gjatë kohës së studimeve ajo ka ndjekur trajnime të ndryshme dhe ka mbajtur praktika të shumta, ku ka pasur mundësinë të observojë seanca terapeutike me fëmijë.
Pas përfundimit të studimeve është angazhuar si terapiste e sjelljes për më shumë se një vit në një qendër për ofrimin e terapisë ABA për fëmijë.
Qendresa i bashkohet stafit të Klinikës Empatia si terapiste e sjelljes për fëmijë

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins