Skip to content

Nora Pllana

Logopede

Nora Pllana ka përfunduar studimet Bachelor në Shkenca Shëndetësore Terapeutike me specializim në Logopedi.
Gjatë studimeve ka marrë pjesë në trajnime të ndryshme profesionale. Ajo ka qenë e angazhuar me punë vullnetare duke asistuar fëmijë me nevoja të veçanta në shkolla.
Nora gjithashtu ka qenë pjesë e projekteve të ndryshme në organizata joqeveritare si Handikos Mitrovica, Bota e Fëmijëve dhe qendra mësimore Radc ku ka ofruar shërbime të vlerësimit dhe trajtimit të vështirësive gjuhësore.
Nora i është bashkangjitur Klinikës Empatia në qytetin e Mitrovicës në profilin e Logopedes

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins