Skip to content

Ylber Nimani

Psikolog

Ylber Nimani ka përfunduar studimet Bachelor në Universitetin e Prishtinës, Departamenti i Psikologjisë. Ai po vazhdon studimet në nivelin Master në Psikologji Shkollore dhe Këshillim, Universiteti i Prishtinës.
Gjatë studimeve ka marr pjesë në konferenca, hulumtime dhe praktika të ndryshme të cilat kanë ndihmuar në zhvillimin e tij profesional.
Ylberi ka asistuar fëmijë me vështirësi në zhvillim në mjedise të ndryshme.
Në Klinikën “Empatia” në Mitrovicë, Ylberi është angazhuar si Psikolog dhe Terapist i Sjelljes

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins