Skip to content

Bardha Bushi

Logopede

Bardha Bushi  ka përfunduar studimet Bachelor në Shkencat Shëndetësore Terapeutike për Logopedi. Ajo ka qenë pjesëmarrëse në trajnime & workshope të ndryshme si  “Metoda holistike e Profesor Kaçkës në trajtimin e belbëzimit” , “Psikoterapia”,etj.
Bardha është logopede e licensuar për testimin e belbëzimit dhe diagnostikimin e çrregullimeve të artikulimit dhe përdorimin e testit të artikulimit 
Bardha ka qenë edhe pjesëmarrëse tek Konferenca Internacionale e Autizmit në Ballkan, “Challenges and Solutions for ASD Children”. Përvojën e Bardhës e kanë pasuruar praktikat dhe puna vullnetare në institucione të ndryshme.

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins