Skip to content

Arbesa Ahmeti

Psikologe

Arbesa Ahmeti ka vijuar studimet bazike në Departamentin e Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës, ndërsa tani është në përfundim të studimeve master në Kolegjin Heimerer në fushën Psikologji e Vlerësimit dhe Intervenimit.
Gjatë studimeve, Arbesa është angazhuar në praktika profesionale dhe punë vullnetare në institucione të ndryshme.
Ajo ka qenë pjesëmarrëse në disa konferenca dhe hulumtime, ka ndjekur trajnime të ndryshme profesionale me fokus zhvillimin e fëmijërisë së hershme dhe është certifikuar si terapiste për ABA.
Në klinikën Empatia, Arbesa do të ofrojë  terapi të sjelljes, terapi për stimulim të zhvillimit të fëmijëve dhe do të angazhohet në fushën e hulumtimeve shkencore.

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins