Skip to content

Diellza Berani

Psikologe

Diellza Berani ka përfunduar studimet Bachelor të Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Po ashtu, ajo ka përfunduar studimet Master në Linguistikë Klinike të ndjekura
në University of Groningen (Holandë), University of Ghent (Belgjikë), dhe University of Eastern Finland (Finlandë) – si program i bashkëorganizuar në kuadër të Erasmus Mundus.
Përgjatë viteve, Diellza ka marr pjesë në konferenca të ndryshme brenda dhe jashtë vendit, ka ndjekur trajnime profesionale, ka realizuar praktika perfshire ato me fokus klinik dhe hulumtues, dhe është angazhuar si terapiste për fëmijë me vështirësi zhvillimore.
Në klinikën “Empatia”, Diellza do ofron terapi për stimulim të zhvillimit të fëmijëve në fusha të ndryshme, sesione informuese për belbëzim, si dhe do angazhohet në fushën e intervenimeve dhe hulumtimeve shkencore të klinikës.

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins