Skip to content

Ardiana Berisha

Ergoterapeute

Ardiana Berisha ka përfunduar studimet Bachelor në shkencat shëndetësore terapeutike, profili i Ergoterapisë. Gjatë studimeve ka kryer punë praktike/vullnetare në shumë institucione dhe organizata shtetërore dhe private.
Ardiana ka marr pjesë në trajnime profesionale ku edhe është çertifikuar për analizën funksionale dhe terapinë trupore.
Për më shumë se 4 vite ka punuar në qendra të ndryshme terapeutike dhe rehabilituese. Ajo vazhdon punën në organizatën “Handikos Mitrovica” si Ergoterapeute.
Ardiana i bashkohet ekipit multidiciplinar të klinikës “Empatia” për të ofruar seanca terapeutike të Ergoterapisë.

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins