Skip to content

TRAJNIM-ÇRREGULLIMET MË TË SHPESHTA DHE QASJA EKLETIKE NË PSIKOTERAPI

TRAJNIM

ÇRREGULLIMET MË TË SHPESHTA DHE QASJA EKLETIKE NË PSIKOTERAPI

Klinika “Empatia” vazhdon me ciklin e trajnimeve me të cilat synon përsosjen e cilësisë së shërbimeve profesionale në shkencat shëndetësore terapeutike në Kosovë.

Pas kërkesave të shumta klinika Empatia vendos ta rikthej trajnimin ‘’Crregullimet më të Shpeshta dhe Qasja Ekletike në Psikoterapi’’ nga prof. Naim Telaku.

Në këtë trajnim të interesuarit do të mund të kuptojnë më shumë në lidhje me:
Çrregullimet e ankthit
Çrregullimet e disponimit
Pranimi i klientit dhe ndërtimi i qasjes terapeutike
Elementet nga rrymat psikanalitike, kognitivo-sjelljore dhe humaniste në trajtim
Vazhdimi i rritjes psikologjike të klientit pas përfundimit të terapisë

Trajnimi mbahet me datën 25 shtator 2021 (e shtunë) me fillim nga ora 10:00 në Klinikën “Empatia”. Pagesa për trajnim është 25 euro. Trajnimi është I akredituar dhe të gjithë pjesëmarrësit do të certifikohen.

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar për shkak të pandemisë, ju inkurajojmë që të aplikoni sa më parë, duke shprehur interesimin tuaj nëpërmjet adresës tonë elektronike: [email protected]
Ju mirëpresim
Stafi i Klinikës “Empatia”