Skip to content

Elena Dervishi

Logopede

Elena Dervishi ka përfunduar studimet Bachelor në Shkencat Shëndetësore Terapeutike për Logopedi. Ajo ka marrë pjesë në trajnime, seminare dhe workshope të ndryshme që përkojnë me fushën e logopedisë. Elena ka përvojë 2 vjeçare si logopede.
Gjatë studimeve, Elena ka mbajtur praktika në institucione të ndryshme, ndër to edhe QKUK, Qendra Burimore & Qendra e Down Syndrome.
Ajo ka qenë pjesëmarrëse vullnetare në shumë aktivitete dhe organizime.
Elena i bashkangjitet ekipit të Klinikës Empatia në Mitrovicë në rolin e Logopedes

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins