Skip to content

Egzona Maxhuni

Psikologe klinike

Egzona Maxhuni ka përfunduar studimet në Psikologji në Kolegjin AAB. Ajo ka ndjekur trajnime të ndryshme, duke përfshirë trajnime për stimulimin e fëmijëve, për teste të intelegjencës, gjithashtu ka mbajt praktikë në Qendren “Labirint” dhe ka qenë pjesë e Konferencave Ndërkombëtare për Shëndetin e Fëmijëve. Ajo gjithashtu ka bërë praktikë në shkolla të shumta të Prishtinës dhe  ka punuar në institucione edukative e angazhuar si edukatore dhe psikologe. Ajo ka qenë pjesë e programit të praktikës në klinikën “ Empatia” ku ka pasur mundësinë të shoh nga afër seancat stimuluese. Tani, ajo është e pjesë e klinikës “Empatia” si terapiste e sjelljes për fëmijë

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins