Skip to content

Blog

TRAJNIM-ÇRREGULLIMET MË TË SHPESHTA DHE QASJA EKLETIKE NË PSIKOTERAPI

TRAJNIM ÇRREGULLIMET MË TË SHPESHTA DHE QASJA EKLETIKE NË PSIKOTERAPI Klinika “Empatia” vazhdon me ciklin e trajnimeve me të cilat synon përsosjen e cilësisë së shërbimeve profesionale në shkencat shëndetësore terapeutike në Kosovë. Pas kërkesave të shumta klinika Empatia vendos ta rikthej trajnimin ‘’Crregullimet më të Shpeshta dhe Qasja Ekletike në Psikoterapi’’ nga prof. Naim Telaku. Në këtë trajnim të interesuarit do të mund të… Read More »TRAJNIM-ÇRREGULLIMET MË TË SHPESHTA DHE QASJA EKLETIKE NË PSIKOTERAPI