Skip to content

Armend Memqaj

Psikolog klinik

Armend Memqaj ka të përfunduar studimet bachelor në Psikologji, ndërsa ato master në Psikologji Shkollore dhe Këshillim. Tani është në studimet master, në Psikologji Klinike. Nga viti 2021 Armendi ka punuar si punëtor social në qendrën për këshillim dhe trajtim të varësisë “Labyrinth” në Prizren, ku është i licensuar për ofrimin e shërbimeve sociale dhe familjare, ndërsa nga viti 2023 punon si psikolog shkollor. Armendi ka ndjekur trajnime profesionale brenda dhe jashtë vendit.

Në klinikën ‘’Empatia’’ krahas punës si terapist i sjelljes me fëmijë, Armendi do të ofroj shërbime të Psikoterapisë për adoleshentë dhe të rritur.

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins