Skip to content

Albina Statovci

Logopede

Albina Statovci ka përfunduar studimet Bachelor për Logopedi. Gjatë kohës së studimeve ajo ka marrë pjesë në konferenca, trajnime e aktivitete të ndryshme profesionale. Poashtu ajo ka qenë e angazhuar si vullnetare në Down Syndrome Kosova për tetë vite, gjithashtu në Qendrën për Hulumtime Psiko-Sociale dhe Mjeksore në Prishtinë. Gjatë angazhimit të saj në Klinikën “Empatia” ajo ka pasur mundësinë të observojë seanca terapeutike me fëmijë, si dhe ka asistuat procesin e vlerësimit të fëmijëve. Albina ka ndjekur trajnime të shumta profesionale, si dhe ka qenë pjesë e konferencave të ndryshme shkencore.

Albina është zv. udhëheqëse e Klinikës “Empatia” dhe ofron shërbime të terapisë së gjuhës dhe të folurit.

Klinika Empatia

Për përgjigjje të shpejtë

Përshëndetje i/e nderuar, Nëse dëshironi të caktoni termin ju mund të kontaktoni direk duke shtypur butonin më poshtë

Powered by WpChatPlugins